Alemanya, Bèlgica i Anglaterra aconsegueixen el bitllet pel Mundial

13 juny, 2021
per Jordi Pi Lletí Social Media Manager

Les tres seleccions s'uneixen als organitzadors Espanya i els Països Baixos amb un bon paper a l'EuroHockey

Les seleccions d’Alemanya, Bèlgica i Anglaterra han aconseguit els tres bitllets en joc per a la Copa del Món FIH femenina de hockey 2022 que s’han disputat a l’EuroHockey 2021. Amb el pas a semifinals de les dues amfitriones del Mundial, Espanya i Països Baixos, juntament amb Alemanya i Bèlgica, la lluita pel cinquè lloc ha agafat més intensitat que mai pel premi en joc, una classificació mundialista que finalment s’ha endut Anglaterra.

Pel que fa als resultats de l’EuroHockey, els Països Baixos van exercir la seva funció de favorits amb una victòria a la final per 2-0 contra una bona Alemanya, que malgrat fer un gran partit no va poder fer res contra la que, a dia d’avui, és la millor selecció del planeta i màxima favorita a recuperar l’or olímpic a Tòquio. Pel que fa al partit pel bronze, Bèlgica va imposar-se a Espanya per 3-1.

Les altres tres seleccions participants a l’EuroHockey tindran una nova oportunitat d’aconseguir el darrer bitllet europeu per a la Copa del Món, en un campionat eliminatori que es disputarà a l’octubre on també hi haurà les primeres cinc seleccions de l’EuroHockey II. El guanyador del campionat obtindrà la classificació per a la Copa del Món FIH femenina de hockey 2022.