Els Redsticks tanquen amb una altra victòria el seu pas per Terrassa

6 juny, 2022
per Jordi Pi Lletí Social Media Manager

La selecció espanyola absoluta masculina ha derrotat Sud-àfrica per (3-0) en el segon partit disputat a la FIH Pro League que s'està celebrant a l'Estadi Olímpic de Terrassa.

L'equip de Max Caldas va sumar la seva segona victòria consecutiva davant el combinat sud-africà per tancar la seva participació a la seu que acollirà la propera Copa del Món FIH Femenina España & Països Baixos 2022 presented by IBERDROLA.

El partit començava amb un bon ritme de joc. Sud-àfrica va intentar sorprendre des dels primers compassos apostant per un joc vertical i ràpid que va ser detingut pel sòlid bloc defensiu dels amfitrions. Espanya, amb un bon desplegament col·lectiu per les bandes, va començar a generar perill a l'àrea rival. José Basterra es va encarregar de batejar el resultat després d'una jugada que acabava al calaix del rival al primer quart (1-0, Minuto 13).

Al segon parcial, Sud-àfrica va sorprendre amb una bona connexió ofensiva que va finalitzar amb una magnífica intervenció del porter Mario Garín que mantenia la tanca invicta. Tot seguit, una jugada per la banda dreta de Xavier Gispert acabava amb una bola que va aprofitar Marc Recasens per convertir el segon gol (2-0, Minuto 21). Basterra, abans del descans, va tenir el doblet personal però el seu xut no acabaria sota els pals.

Ja al tercer quart, Marc Miralles va tenir al seu estic el tercer gol amb un llançament directe que va marxar a prop del travesser. Sud-àfrica, després de diversos minuts resistint al seu camp, va respondre amb dues oportunitats des del penal córner, que no es materialitzarien gràcies a la bona intervenció de la defensa local i, al segon PC, gràcies a una brillant actuació del porter Adrián Rafi, propietari de la meta local al segon període.

A l'últim període, Marc Reyné va buscar la seva anotació, però el seu tret se n'anava molt elevat, presagiant un desenllaç més voluminós. Com a recompensa al bon partit ofensiu dels #RedSticks, Eduard D'Ignacio-Simó va aprofitar una bona passada de Reyné per estampar el tercer gol al lluminós (3-0, Minuto 48).

Als minuts finals, Espanya va intentar ampliar la seva renda golejadora però finalment el resultat no es modificaria, certificant així la victòria espanyola per sumar tres punts més.