Gran estrena de les Redsticks

2 juliol, 2022
per Jordi Pi Lletí Social Media Manager

La selecció espanyola absoluta femenina ha debutat de forma brillant al partit inaugural de la Copa del Món FIH Femenina Espanya & Països Baixos 2022. Ho ha fet en superar el Canadà (4-1), en la primera trobada dins del Grup C de competició.

Una Espanya que va entrar molt bé en el partit, imposant-se al seu rival, a qui li anava menjant terreny amb el pas dels minuts. Així arribarien les oportunitats des del penal córner. Després de quatre intents de manera consecutiva, de l'últim i després del rebuig de la portera canadenca, Belén Iglesias rematava per enviar la bola al fons de la xarxa (1-0, Minuto 5).

Una variació que no va canviar un escenari de partit que va seguir amb un clar comandament local. Fruit d'això van tornar les oportunitats, que encara que no es van materialitzar en aquest període, sí que ho faria en el posterior.

Un llançament de penal de Xantal Giné (2-0, Minut 21) i un altre de María López (3-0, Minut 26), ampliaven la renda a favor d'una amfitriona que seguia de dolç sobre la pista blava de l'Estadi Olímpic.

Just abans d'arribar al descans va arribar el torn de marcar de Begoña García, que no feia més que confirmar la superioritat de les pupil·les d'Adrian Lock (4-0, Minut 29).

Amb la represa les nord-americanes van intentar canviar el signe del xoc amb successius atacs que van generar penals a favor seu. No obstant, igual que de forma ofensiva, les #RedSticks també es van mostrar ferms a la parcel·la ofensiva.

Una contenció que no es va poder repetir als minuts finals, quan Karly Johansen materialitzava un penal córner que tancava aquest primer envit (4-1, Minut 57).

Diumenge, a les 21.30 hores, arribarà el segon partit d'Espanya contra l'Argentina. Un conjunt albiceleste que iniciarà dissabte el seu camí en aquest torneig mesurant-se a Korea (18.00 hores). Posteriorment, Austràlia i el Japó tancaran la segona jornada (21.30 hores).