Gran victòria de les Redsticks a l'Estadi Olímpic

6 juny, 2022
per Jordi Pi Lletí Social Media Manager

La selecció espanyola absoluta femenina ha vençut la Xina (4-0), en el seu segon partit celebrat a la FIH Pro League que s'ha desenvolupat a l'Estadi Olímpic de Terrassa.

L'equip d'Adrian Lock va tornar a oferir unes bones prestacions sobre la superfície blava catalana i va aconseguir materialitzar les oportunitats que es van presentar al primer quart. Xantal Giné va aprofitar un llançament directe per estrenar el resultat amb un xut que va superar la portera oriental (1-0, Minuto 7).

Des del penal córner també naixeria la segona oportunitat clara per a les #RedSticks gràcies al pal de Maialen García que va desviar un xut per ampliar la diferència (2-0, Minuto 15).

A la segona part, Espanya no va abaixar el ritme i es va anar apoderant d'un partit intens davant un rival que no aconseguia sentir-se còmode sobre el terreny de joc. Lucía Jiménez, després d'una bona pressió, va poder marcar el tercer gol, però la bola va ser refusada per la defensa visitant. A punt del descans, la Xina va buscar el gol a través d'un penal córner que es va transformar en stroke. María Tello va aturar el llançament amb una brillant intervenció per mantenir la porteria invicta.

Finalitzat el descans, totes dues seleccions van començar la segona meitat amb un bon ritme i amb molta intensitat. Tot i els intents del seu oponent, les d'Adrian Lock van oferir ordre i seguretat a la primera línia, facilitant la creació del joc a un migcamp que començava a apoderar-se del control de l'esfèric. Així arribaria un nou gol per a les espanyoles, novament obra de Xantal Giné, que va tornar a mostrar la seva efectiva des del PC signant així el seu doblet personal (3-0, Minuto 37). El tercer quart finalitzava amb un xut de Begoña García que va marxar a prop de la porteria rival.

A l'últim parcial, la intensitat disminuïa, però Espanya mantenia la possessió de la bola. García, una altra vegada, va buscar novament el seu gol amb una jugada que acabaria a faltar a l'àrea, permetent a la seva companya Gigi Oliva marcar el quart gol del matx gràcies a un penal stroke que es colava a l'interior de la porteria (4-0 , Minut 59).

Així arribava el final del partit, amb una victòria contundent per al conjunt d'Adrian Lock que s'acomiada amb molt bones sensacions d'un Estadi Olímpic que en menys d'un mes les tornarà a rebre per inaugurar la Copa del Món FIH Femenina España & Países Bajos 2022 presented by IBERDROLA.