Les Redsticks cauen a quarts contra Austràlia, les Leonas avancen a semifinals

14 juliol, 2022
per Jordi Pi Lletí Social Media Manager

La selecció espanyola absoluta femenina no ha pogut amb la d'Austràlia (2-0), a la trobada de 1/4 de final de la Copa del Món FIH Femenina Espanya & Països Baixos 2022 presented by IBERDROLA. Argentina es va imposar a Anglaterra en el primer partit de quarts a Terrassa 1-0 i jugarà contra els Països Baixos en semis.

Austràlia 2 - Espanya 0

Un matx celebrat a l'Estadi Olimpic de Terrassa, on el conjunt oceànic va semblar agafar les regnes d'un xoc, en què amb tres minuts transcorreguts, s'avançava amb el primer penal córner a favor (1-0, Minut 3).

Espanya va intentar reaccionar portant el partit també al penal. Tot i això, el resultat del mateix no va ser l'esperat pel conjunt amfitrió.

Cosa que es tornaria a repetir, una vegada més a cada àrea, però sense resultat positiu en cap de les dues temptatives.

Els darrers minuts previs a arribar al descans van poder acostar les #RedSticks a la porteria contrària. Tot i això, el marcador va superar el descans amb el mínim avantatge australià.

Temps que va veure unes locals que ho van voler tornar a equilibrar, però que no arribaven a generar ocasions de fer-ho.

Melani García intervindria dues vegades amb brillantor, deixant les d'Adrian Lock encara ficades al partit. Cosa que no va poder repetir amb un penal córner, que novament Renee Taylor, materialitzava en el segon gol (2-0, Minut 41).

D'aquesta manera, l'equip espanyol s'acomiada d'un mundial que s'ha convertit en un gran aprenentatge de cara a un futur, que entreveu, sens dubte, que anirà a més amb aquesta nova generació.

Argentina 1 - Anglaterra 0

Un gol de Victòria Granatto a l'inici de l'últim quart va donar la victòria a les Leonas en un partit molt igualat contra Anglaterra. Tot i gaudir de l'algunes ocasions més que els seus rivals, Argentina, amb nombrós públic a la grada, va patir per aconseguir batre Maddie Hinch.

Anglaterra va fer un pas endavant després de rebre el gol i va posar en dificultats la porteria de Belén Succi, que diumenge jugarà el seu últim partit amb les Lleones. La portera de les Leonas va salvar el seu equip amb les seves parades de qualitat, incloent un xut a boca de canó en els últims cinc segons de joc, que dóna a les Leonas l'accés a les semifinals d'una Copa del Món per primera vegada des del 2014.