Victòria d'autoritat de les Redsticks i golejada de les Leonas

8 juliol, 2022
per Jordi Pi Lletí Social Media Manager

Les Redsticks jugaran el cross-over contra l'Índia el diumenge 10 a les 21.30h, després de finalitzar segones al grup. Argentina entra directament a quarts de final després d'emportar-se tots els punts del grup C.

Argentina 7 - Canadà 1

Les Leonas es van veure sorpreses amb un gol inicial del conjunt nord-americà als primers minuts, obra de Grace Delmotte, que va contrarestar Argentina amb l'empat abans de la finalització del primer quart aconseguit per Jankunas.

Argentina ja va imposar la seva llei en el segon període amb dos gols més, obra de les germanes Granatto, que li van permetre arribar al descans llarg amb un còmode 3-1 per alleujar la seva afició, un dia més de les més animades a Terrassa.

Al segon temps va seguir la tònica dominant de les Leonas, que van aconseguir la golejada més àmplia des de Copa del Món amb gols d'Albertario, Forcherio i dos gols d'Agustina Gorzelany de penal córner, màxima golejadora amb 6 gols de moment en el campionat. El partit va servir per al debut de la segona portera leona, Clara Barberi.

Amb la victòria Argentina s'assegurava la primera posició del grup C, amb tres victòries en tres partits, que li dóna accés directe a quarts de final.

Corea 1 - Espanya 4

La selecció espanyola absoluta femenina ha superat la de Corea (1-4), a l'últim partit del Grup C, dins de la fase inicial de la Copa del Món FIH Femenina Espanya & Països Baixos 2022 pesented by Iberdrola.

Aquest resultat els deixa com a segones classificades, cosa que els fa jugar aquest diumenge el Cross Over contra l'Índia (21.30h), buscant una plaça als 1/4 de Final d'aquesta competició.

Un partit on Espanya va entrar molt fort i decidida a imposar-se com més aviat millor al seu rival. Així, aviat van portar el partit al penal córner. Tot i això, la portera coreana es va convertir en un mur infranquejable per a la parcel·la ofensiva hispana.

Però la reiteració d'accions d'atac van donar un segell de gol que es confirmaria amb la rematada encertada de Begoña García (0-1, Minut 8), que suposava el trencament dels guarismes inicials.

Tot i la magnífica posada en escena local, en la seva única aproximació a l'àrea contrària, Seungju Lee aconseguia l'empat (1-1, Minut 14).

L'aturada entre el primer i segon quart va semblar asseure bé les d'Adrian Lock, les quals van retornar al domini de la trobada. Les ocasions no van trigar a repetir-se, fins que per fi, un llançament directe de Xantal Giné, des del penal córner, es convertís en el segon gol de les #RedSticks (1-2, Minut 20).

Un resultat amb què se superada el descans, temps que arribava amb la certa rematada de Lucía Jiménez que ampliava la renda entre els dos contendents (1-3, Minut 33). El públic gaudia del bon joc de les d'Adrian Lock i feia l'onada mentre l'equip espanyol dominava.

Un marcador que es va mantenir sense variacions, amb un conjunt espanyol que va controlar el partit, per acabar de sentenciar-lo amb una delicatessen de Sara Barrios, que la mateixa jugadora madrilenya certificava amb la quarta i definitiva variació a l'electrònic (1-4, Minut 53).