És el moment! Quarts de final el dimecres 13 de juliol a les 21:30

11 juliol, 2022

Austràlia serà el següent rival després de derrotar a l'Índia

Espanya jugarà dimecres que ve el partit de quarts de final de la Copa del Món FIH Femenina Espanya & Països Baixos 2022 presented by IBERDROLA.

Espanya 1 - Índia 0

Amb un Estadi Olímpic que va tornar a oferir una magnífica assistència d'aficionats per a animar a les Redisticks, el resultat no es va decidir fins als instants finals, quan un gol de Marta Segú va servir per a derrotar a la potent Índia.

La trobada va ser molt equilibrat i les oportunitats es generaven, en moltes parts d'aquest, a comptagotes. En el tram final del segon quart, Espanya va demostrar més ganes de vèncer el partit que el seu rival. No obstant això, les ocasions generades no fructificaven per les intervencions de la portera asiàtica, en unes ocasions, i en altres per la bona actuació de la defensa.

Quan semblava que el partit acabaria en empat, una ràpida acció per banda dreta provocava que li arribés una bola que Marta Segú no va desaprofitar i, de de aquesta manera, confirmar a Espanya entre els 8 equips que lluitaran pel títol.

Aquest dimecres arribarà el torn de la trobada per la passada a semifinals, el qual mesurarà a les #RedSticks enfront d'Austràlia.

Anglaterra 5 - Corea 0

En va tenir prou amb el segon quart Anglaterra per solucionar el matx contra Corea. Després d'un primer període amb superioritat de les europees però sense concretar, van poder obrir la llauna amb un gran gol de penal córner de Giselle Ansley a l'inici del segon. Tot seguit Tessa Howard i una altra vegada Ansley també de penal córner van posar el 3-0 amb què s'arribava a l'equador.

A la segona meitat el conjunt coreà va avançar la seva pressió però no van aconseguir ni tan sols crear perill a la porteria de Hinch, fins i tot amb les dues targetes grogues que va veure Anglaterra.

A l'últim quart Hannah Martin i Elena Rayer van posar el 5-0 definitiu que classifica Anglaterra per als quarts de final, on es trobaran amb Argentina.